1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İndirim geldi diye sevinirken bir zam daha! Tabela değişiyor

İndirim geldi diye sevinirken bir zam daha! Tabela değişiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Haziran’dan itibaren motorin fiyatlarına 1 lira 14 kuruş zam yapılması bekleniyor. Yeni artışla birlikte motorinin litre fiyatı yeniden 50 TL’nin üzerine çıkacak.

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, motorin kullanıcılarını üzecek yeni bir gelişme yaşandı. Sektör kaynaklarına göre, 28 Haziran Cuma gününden itibaren motorin litre fiyatına 1 lira 14 kuruş zam yapılacak.

FİYAT 50 TL SINIRINI AŞACAK

Son haftalarda yapılan indirimlerle bir nebze rahatlayan sürücüler, bu zam haberiyle yeniden zorlukla karşı karşıya. Beklenen artışla birlikte motorin litre fiyatı yeniden 50 TL’nin üzerine çıkacak.

Uzmanlar, zammın gerekçesi olarak uluslararası petrol fiyatlarındaki yükselişi ve döviz kurundaki dalgalanmayı gösteriyor.

ZAM 28 HAZİRAN GECESİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Motorine yapılacak zam 28 Haziran Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak. Öte yandan benzin fiyatlarında şu an için herhangi bir fiyat artışı öngörülmüyor.

BALIKESİR’DE 28 HAZİRAN 2025 İTİBARİYLE AKARYAKIT LİTRE FİYATLARI ŞÖYLE:

Benzin: 50.19 TL

Motorin: 50.55 TL

Otogaz: 24.59 TL

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!