1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sahile Vuran Ölü Porsuk Vatandaşları Şaşırttı

Sahile Vuran Ölü Porsuk Vatandaşları Şaşırttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Erdek ilçesi Çuğra sahilinde sabah yürüyüş yapan vatandaşlar, sahile vurmuş halde bir porsuk ölüsüyle karşılaştı. Toma Deresi’nin deniz ile birleştiği noktada bulunan ölü porsuk, çevrede şaşkınlık yarattı.

Sabah saatlerinde sahil bandında yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından fark edilen porsuk ölüsü, yetkililere bildirildi. Doğada genellikle ormanlık ve kırsal alanlarda rastlanan porsukların denizle nasıl buluştuğu ise merak konusu oldu.

Yetkililer olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Porsuğun ölüm nedeni henüz bilinmezken, doğal sebepler ya da çevresel faktörler nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendiriliyor.

Vatandaşlar, bölgede nadir görülen bu tür bir hayvanın sahile vurmuş halde bulunmasının dikkat çekici olduğunu belirterek, yetkililerin doğanın korunması ve ekosistem dengesinin gözetilmesi konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!